Week van gebed 2024

In de week van 21 t/m 28 januari 2024 zal de Week van Gebed voor eenheid weer plaatsvinden in Soest. Het thema van dit jaar is “Heb God lief… en je naaste als jezelf” naar aanleiding van Lucas 10 vers 25-37. In deze tijd van oorlog en spanningen is dit een bijzondere boodschap die mooi in gebed uitgediept kan worden en bij God neer mag worden gelegd.

Ook dit jaar zal vrijdag 26 januari bij ons in de Schuilplaats de laatste normale avond zijn, met ook een oecumenische dienst op de aansluitende zondag als afsluiting.

De data, tijden, en plaatsen van de samenkomsten zijn als volgt:

Datum Tijd Locatie
Dinsdag            23/1 19:30 Petrus en Pauluskerk, Kerkplein 2
Woensdag                24/1 19:30 Oude Kerk, Torenstraat 1
Donderdag              25/1 19:30 Emmakerk, Park Vredehof 2
Vrijdag                26/1 19:30 De Schuilplaats, Gaesbeekerhof 1A
Zondag                28/1 10:00 Oecumenische dienst, Petrus en Pauluskerk, Kerkplein 2

Op de avond van donderdag 25 januari zal er tevens een mannengebedswandeling gehouden worden om 19:30 waarbij er in tweetallen zal worden gewandeld en onderweg zal worden gebeden. De organisatie is van ds. Havelaar van de Emmakerk, het verzamelen zal bij Willem de Zwijgerlaan 26 van waaruit de wandeling zal plaatsvinden. Graag aanmelden via j.havelaar@telfort.nl.

En vrijdagochtend 26 januari om 08:45 zal er een vrouwengebedswandeling gehouden worden, deze start en eindigt op Julianalaan 82. Daarna zal er samen gezongen en gebeden worden. Het is ook mogelijk na de wandeling aan te sluiten. Graag aanmelden via ds.c.havelaar@telfort.nl.

Bij deze willen wij u uitnodigen om naar zoveel mogelijk avonden te komen om samen met verschillende christenen in gebed te gaan. En als u iemand weet die vanuit buiten de kerk interesse heeft in geloof en gebed, nodig deze persoon eens uit!

We hopen en bidden op een mooie opkomst en gezegende avonden.

Namens de taakgroep Naar Buiten,

Remco Scholtens

Ps. Wilt u meer informatie, kijk dan op www.weekvangebed.nl