Stichting Present

Stichting Present wil een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soester Doe Dag  Soest  zaterdag 12 oktober 2019

Samen aan de slag voor een ander

 

Een woonkamer schilderen, een tuin leegruimen, een stukje educatief pad aanleggen, een middagje op pad met een ouder iemand of een lunch maken voor kinderen met een beperking. Het zijn allemaal dingen die gedaan kunnen worden in Soest op de jaarlijks terugkerende Soester Doe Dag.

Ook dit jaar wordt de Doe Dag georganiseerd door Stichting Present Soest, op initiatief van de Protestantse Gemeente Soest. Op deze dag wordt praktische hulp en aandacht gegeven aan mensen in Soest die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken omdat zij te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid en/of sociaal isolement.

Deelnemers aan eerdere Doedagen geven aan dat er op zo’n dag vaak iets in beweging komt. Niet alleen bij degene die geholpen wordt, maar vaak ook bij degene die hulp biedt. Je ontmoet ‘de ander’, maar daarnaast is het ook erg leuk om met een groep mensen aan de slag te gaan. “Het geeft je een goed gevoel om iets te kunnen betekenen.”

Iedereen die graag iets wil doen voor een ander is van harte welkom. Ook gezinnen kunnen meedoen.

Wilt u meer weten? Mail naar info@presentsoest.nl of kijk voor een verslag van de vorige Diaconale Doe Dag of meer informatie over Stichting Present Soest op https://stichtingpresent.nl/soest