Diaconaal Inloophuis Soest

Inloophuis Soest: de buurthuiskamer voor iedereen 

Het Inloophuis Soest is een ontmoetingsplek voor alle inwoners van Soest. Je kunt er terecht voor een heerlijk kopje koffie, een praatje of een leuke activiteit. Hieronder vind je het aanbod voor de komende maanden.

Elke maandag en vrijdag tussen 10:30-12:30 uur kun je binnenlopen voor een kop koffie en ontmoeting. Naast gezellig praten, kun je om 12:00 – als je wil – een vers bereide tosti mee eten. Gratis natuurlijk.

Er worden ook spelletjes gedaan en in de zomer is de jeu-de boules-baan naast de locatie.  Elke twee weken is er een creatieve middag van 14 uur tot 17.30 uur.  Opgave voor activiteiten is niet nodig.

Je vindt ons in de Binnenhof (zijvleugel Open Hof) aan de Veenbesstraat 2.

 

Buurtbalie (inloop)

Naast een luisterend oor, kun je ook terecht voor praktische zaken. Hulp bij het invullen van formulieren, aanvragen indienen of het bedienen van smartphone of computer, het kan allemaal. Dan gaan we even apart zitten en bekijken in alle rust hoe we je vraag kunnen oplossen. Komen we er samen niet uit, dan zorgen we ervoor dat je goed wordt doorverwezen.

 

Maatschappelijk Spreekuur (inloop)

Elke eerste maandag van de maand is er een maatschappelijk spreekuur om 11:00 uur. Je hoeft je hier niet voor aan te melden. Je kunt gewoon binnenlopen. Een maatschappelijk werker van Welzin/SWOS zit voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen.

 

Behoefte aan zinvol vrijwilligerswerk? Bel of e-mail voor meer informatie naar Reina Holtrop, 06 50 424 611 / coordinator@inloophuissoest.nl en neem een kijkje op de website.