HiP Helpende hand bieden in Soest

Sinds het voorjaar is Stichting HiP Soest lokaal van start gegaan. Met een eigen bestuur, helpdesk en website hoopt HiP Soest nog beter en sneller te kunnen inspelen op de hulpvragen vanuit de
Soester samenleving.
HiP Soest brengt mensen samen. Mensen die hulp nodig hebben bij alledaagse dingen en geen beroep kunnen doen op een eigen sociaal netwerk én christenen die betrokken willen zijn bij hun medemens en hulp willen bieden bij het leven van alledag.

Het bijzondere van Stichting HiP is dat mensen zonder sociaal netwerk en financiële middelen heel persoonlijk geholpen worden. Een klein gebaar maakt het verschil in een mensenleven. HiP Soest brengt je in contact met mensen uit jouw buurt die hulp nodig hebben. Je biedt hulp namens je eigen kerk. Zo werken we samen aan een zichtbare kerk in Soest. Je kunt helpen bij allerlei praktische en sociale hulpvragen, zoals: begeleiding bij een bezoek aan een arts, wandelen of samen een kop koffie drinken en klusjes in en om het huis.
Geïnteresseerd? Of wil je je inschrijven als hulpbieder? Kijk dan voor meer informatie op onze website, www.hipsoest.nl

Ben je al ingeschreven als hulpbieder? Download dan de nieuwe App en je krijgt via je telefoon direct een bericht als er een hulpvraag is in je eigen buurt.