Palmzondag 2 april 2023 The Crucifixion in De Open Hof      

Dit magistrale werk werd gecomponeerd in 1887 door John Stainer. De tekst van het werk, die het Bijbelse lijdensverhaal op de voet volgt, wordt onderbroken met meditatieve en devote teksten. Het wordt daarom veelal uitgevoerd in de week voor Pasen.

Het Cantatekoor-Soest, nadat o.m. door Corona een eerdere uitvoering hiervan niet door kon gaan, wil u graag uitnodigen om dit concert bij te wonen.

De uitvoering vindt plaats op zondagmiddag 2 april a.s. om 16.00 uur in De Open Hof, Veenbesstraat 2 te Soest.Cantatekoor

Aangezien het koor inmiddels al ruim 90 jaar bestaat, wil het hiermee ook allen die al jaren blijk hebben gegeven van hun warme belangstelling voor dit koor, bedanken.

Ook de gemeente Soest, die ons door middel van subsidie financieel al jaren ondersteunt, hartelijk dank.

Dit concert wordt u gratis aangeboden. Na afloop van het concert bieden wij u graag een drankje aan. Wel vragen wij aan het einde een vrijwillige bijdrage waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Voedselbank in Soest.

Wanneer u van deze uitnodiging gebruik wilt maken en zeker wilt zijn van een zitplaats kunt u zich vooraf aanmelden bij onze leden of via een mailtje bij koele562@gmail.com of telefonisch 06 53 39 21 20.

Aan dit concert werken mee de solisten Nathan Tax (bas) en Jelle Leistra (tenor).

De muzikale begeleiding is in handen van Felicity Goodwin (piano), Thea Rosmulder (klarinet) en Mieke Keizer (fluit)

Algehele leiding Johan Siertsema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *