Sport Event Soest

Het sportteam start donderdag met de voorbereidingsweek en hebben heel veel zin om volgende week op de Eng te staan.

Zondag starten we de week met een sing-in om 14:00 op de Eng. U bent van harte uitgenodigd om aan te sluiten. Vergeet u geen kleedje of stoel mee te nemen om op te kunnen zitten? Aansluitend is er ruimte om elkaar te ontmoeten en nog een potje voetbal of spelletje te spelen. Wilt u hiervoor zelf thee/koffie meenemen? Als u voor uzelf meeneemt en voor iemand anders is er vast genoeg voor iedereen. Vanuit de organisatie regelen we wat lekkers voor na de dienst.

Gedurende de sportweek wordt er van 14:00-16:00 en van 19:00-21:00 gesport. U bent welkom om te komen kijken en kinderen/jongeren om deel te nemen. We zijn nog op zoek naar waterschenkers en EHBO voor deze dagen.

Zondag sluiten we af met een SEStival van 15:00-18:00 en aansluitend een BBQ. Ook hier zoeken we nog vrijwilligers voor. Opgeven kan via https://renewevents.nl/onze-projecten/sport-event-soest/vrijwilliger-ses/. De ervaring leert dat dit als heel gezellig wordt ervaren. Ook voor tijdens de BBQ vragen we u om zelf kleden/stoelen mee te nemen.

Op zondag 17 juli sluiten we dit jubileumjaar af met een slotdienst om 10:00 op de Eng. Ook hier bent u van harte voor uitgenodigd. Wilt u wederom zelf kleden/stoelen meenemen en koffie/thee voor uzelf en een gast?

We zijn heel dankbaar voor de voorbereidingen tot dusver en hebben al veel financiële ondersteuning gehad. De begroting is nog niet rond. Via https://renewevents.nl/inzamelingsacties/sporteventsoest/ kunt u nog een donatie overmaken.

Tot slot vinden we het heel belangrijk om biddend rondom de sporters en het evenement te staan. In de diensten en na de Sing-in zal hier ruimte voor zijn, maar ook gedurende de sportweek willen we graag elke dag de actuele gebedspunten doormailen. Mocht u nog niet bij de gebedsgroep van RENEW zijn aangesloten, dan kunt u een mail sturen naar marlies@sporteventsoest.nl om in de maillijst te komen of zich via https://renewevents.nl/bouw-mee/#biddendbetrokken  aanmelden.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Het sportteam en ondersteuningsteam van Sport Event Soest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *