Troost in het Baarnse Bos

De maand november is een maand van namen noemen en van lichten ontsteken.
Een tijd van gedenken: onze dierbare doden. Begin november met Allerzielen, eind november als in veel kerken gedachteniszondag wordt gevierd.
Het gebeurt op begraafplaatsen, thuis en in kerken.

De tijd waarin we leven vraagt om verbinding, om troost. Soms doe je dat op in een ontmoeting, met een ander mens. Ontmoeting ook met goede woorden of met een beeld dat je dragen kan als je verdriet hebt, rouw draagt. Daarom is er op zondag 7 november en op zondag 21 november weer een Troostwandeling rond de Grote en de Kleine Kom in het Baarnse bos. Onderweg treft u liedteksten en gedichten, die mensen in Baarn tot troost zijn. Er is een ritueel, een beeld of een vraag om over te mijmeren. U kunt dit gedurende die dagen doen wanneer u wilt. Heeft u een troosttekst of een troostend beeld en wilt u dat delen? Laat het via het formulier hieronder weten. Graag voor 3 november. We proberen met de bijdragen die er komen een inspirerende troostroute uit te zetten.

[Dit is een activiteit van georganiseerd door de Paaskerk in Baarn samen met de Raad van Kerken Baarn]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *