De herderstocht 2021

Herderstocht 2021

Op het moment dat wij dit schrijven is het prachtig herfstweer, waarvan wij net als velen van u kunnen genieten.Toch kijken wij al volop vooruit richting Kerst. Was het vorig jaar door de Corona perikelen niet mogelijk om de Herderstocht te organiseren; dit jaar gaan wij in aangepaste vorm dat prachtige verhaal van de geboorte van Jezus weer ten gehore brengen. Wanneer je al bekend bent met het fenomeen Herderstocht in Soest dan denk je wellicht aan de tocht in de Soesterduinen. Dit jaar doen wij het anders. Het verhaal zal in de vorm van een theaterspel in de Petrus en Pauluskerk te Soest getoond worden. Dit om de ‘Herderstocht’ Corona technisch zeker door te kunnen laten gaan. Het geeft ook weer andere mogelijkheden, u kunt een spannende mix van oude en nieuwe elementen verwachten.

 

Wanneer: 18 december 2021.

Hoe laat: Twee voorstellingen. 17.30 en 19.30 uur.

Waar: Petrus en Pauluskerk, Kerkplein 2 in Soest

Duur voorstelling: Ongeveer 1 uur. Dus ook geschikt voor de kleintjes onder ons.

Kaarten: Na 18 november voor 1 euro verkrijgbaar bij de Fakkel, Soesterbergsestraat 74 Soest. Let op: (Vooraf) reserveren is niet mogelijk!

Wij kijken er naar uit om jullie weer te verwelkomen!

 

Ben jij diegene die denkt “ik zou een handje willen meehelpen bij dit theaterspel’?

Vul dan het fomulier hieronder in.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *