Themabijeenkomst georganiseerd door het inloophuis Soest

Het Inloophuis Soest organiseert regelmatig themabijeenkomsten met deskundigen uit Soest. Dit jaar staat op het programma:

  • 29 november: Geheugen en ouder worden

We hebben het allemaal als we ouder worden. We vergeten wat vaker waar we onze sleutels hebben gelaten of hoe die ene kennis ook alweer heette. Dan kun je je afvragen: wat is normale vergeetachtigheid en wanneer gaat het om beginnende dementie? Het is fijn om het onderscheid te kennen en na deze bijeenkomst weet je dat precies!

  • 13 december: Een goede oude dag in Soest

Bij ouder worden komen er veel praktische vragen naar boven. Over kleiner wonen, speciale voorzieningen, het regelen van goede zorg en meer. Ouderenwerker Jenneke van SWOS (Stichting Welzijn Ouderen Soest) geeft antwoord op al je vragen en vertelt je over de voorzieningen die er in Soest zijn. Om ervoor te zorgen dat ook jij in de toekomst een goede oude dag beleeft. Goede voorbereiding is immers het halve werk!

De themabijeenkomsten zijn op maandagmiddag 13:30-15:00 uur. Aanmelden is verplicht, graag minstens enkele dagen van tevoren. Deelname is gratis. Opgeven kan via het onderstaande formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *