Een mime-verhaal over hoop

Het Mimeteam van Evangelisatie & Recreatie (E&R) heeft een clip gemaakt in samenwerking met Mighty Impulse Media en It’s Moving.
Het E&R Mimeteam heeft op het nummer ‘Rescue’ van Lauren Daigle een verhaal over hoop uitgebeeld. Het verhaal vertelt dat het soms lijkt of alles tegenzit in het leven en je er alleen voor staat. Maar weet dat er altijd Iemand die is om je heen is en samen met jou de strijd aangaat!

Al meer dan 25 jaar tourt het E&R mimeteam iedere zomer een week lang, langs verschillende campings in Nederland waar E&R en Dabar het recreatieprogramma verzorgen. Via woordeloos theater willen wij mensen in aanraking brengen met Gods liefde. Vanwege COVID-19 kon de tour niet doorgaan. Daarom hebben wij een clip opgenomen om de boodschap van hoop ook dit jaar te kunnen verspreiden.
Via deze link kunt u de clip bekijken. Of ga naar https://www.eenr.nl/actueel/nieuws/clip-mimeteam

Heeft u na het zien van de clip nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar: mime@eenr.nl
Volg ons op Facebook (E&R mimeteam) en Instagram (@ermimeteam) en abonneer je op ons youtubekanaal (E&R mimeteam)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *