Gebedsweek 2020

De afgelopen week stond in het teken van gebed voor de eenheid van christenen wereldwijd en dichtbij. Onder het thema ‘Buitengewoon’ hebben we in Soest van zondag tot en met vrijdag gebedsbijeenkomsten gehad in verschillende kerken in Soest. Dit in de overtuiging dat Christus het van ons vraagt om de eenheid te zoeken.

Er is stilgestaan bij en nagedacht over en gebeden voor verzoening, verlichting, hoop, vertrouwen, kracht, gastvrijheid, bekering en vrijgevigheid. We hebben gezongen en gebeden, naar muziek geluisterd, met elkaar (bowl) gegeten en koffie en thee gedronken. Er was tijd voor stilte, maar ook voor gesprekken.

Het was een prachtige week waarin we als christenen uit verschillende kerken en met verschillende achtergronden konden al iets mochten ervaren van wat er verstaan wordt onder eenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *