EGS 50 jaar 13 sept. concert Martthijn Buwalda

De Evangelie gemeente Soest bestaat 50 jaar.

De EGS sluit de diverse dank en feest activiteiten af met een prachtig concert met Matthijn Buwalda.

Matthijn Buwalda (1983) is een Nederlandse zanger en liedschrijver. Sinds 2006 heeft hij verschillende cd’s uitgebracht en door heel Nederland concerten gegeven in theaters, kerken en op festivals. Matthijn schrijft en zingt Nederlandstalige luisterliedjes waarbij hij geloof en het leven van alledag bij elkaar brengt. De theaterprogramma’s die volgen op zijn cd’s worden goed bezocht, Matthijn blijkt zich meer en meer thuis te voelen als verhalenverteller in het theater.
Hij heeft voor verschillende andere artiesten en televisieprogramma’s liederen geschreven. Het nummer ‘Dit pakt niemand ons meer af’ schreef hij samen met Henk Pool voor de bioscoopfilm ‘Achtste groepers huilen niet.’ Met dit nummer werden zij genomineerd voor een Rembrandt-Award voor beste titelsong. Ook won Matthijn de BUMA Cultuur prijs Beste lied in 2015 voor zijn nummer ‘Nog één rivier.’ Naast zijn werkzaamheden binnen de muziek is Matthijn regelmatig actief als columnist
Zaal open: 19:30 uur Start programma 20:00 uur
50 JAAR EGS
Julianakerk, Julianalaan 19A, Soest
Kaarten € 10,00 Aan de zaal. Of reserveren via: evangeliegemeentesoest.nl/matthijnbuwalda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *