22 September Vredeswandeling in Soest

Openbaring 5 : 5 en 6 voor. “  Niet door kracht maar in zwakheid wordt door Christus de

Vrede gebracht”

Van 21 tot 29 september is het Vredesweek, een initiatief van PAXVrede en de Raad van Kerken Nederland. In het hele land worden activiteiten georganiseerd rond het thema vrede: van filmavonden tot festivals, van maaltijden tot masterclasses, van vieringen tot debatten. Honderden verschillende lokale activiteiten komen samen in één nationale Vredesweek. Samen maken we een krachtig geluid. Doe je met ons mee?

Op zondag 22 september organiseert de Raad van Kerken Soest een Walk of Peace of in goed Nederlands: een Vredeswandeling. Het doel van de wandeling is om samen in beweging te komen met het oog op gerechtigheid en vrede. De wandeling van 5 kilometer voert langs verschillende plekken waar mensen zich inzetten voor een betere samenleving.

Aanvang 13.30 tot 16.30 uur. Start en finish bij de “Schuilplaats”  Gaesbeekerhof 1a soest (bij de Dalweg)

Om 17 uur is er een kerkdienst van de Gereformeerd Kerk Vrijgemaakte waar u ook van harte welkom bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *