Zomerweek 2019 Sport Event Soest

 

 

SOEST – Als jij in de week van 22 t/m 26 juli niet op vakantie bent, dan hoef jij je niet te vervelen. Ook deze zomervakantie wordt er weer een Sport Event Soest georganiseerd! Ben je zes jaar of ouder, dan kun jij elke middag van 14.00 uur tot 16.00 uur op de Eng (Prins Bernardlaan) komen sporten. Als je 13-25 jaar bent, ben je ’s avonds van 19.00 uur tot 21.00 uur welkom.

 

Onder leiding van een enthousiaste groep jongeren is er elke dag voetbal, volleybal en spel. Op vrijdag 26 juli is er van 14.00 uur tot 18.00 uur het gezellige SESkamp. Alle leeftijden zijn welkom! Om 18.00 uur is er een gratis BBQ. 

 

De kerken bieden dit event voor de achtste keer aan. Er zijn geen kosten aan verbonden. In een gezellige en ontspannen sfeer willen zij kinderen en jongeren, die niet op vakantie zijn, een toffe week aanbieden. In de pauze delen de jongeren van het sportteam door een dramastukje of een verhaal kort iets van hun geloof. Daarbij wordt elk kind of jongere vrijgelaten om hiernaar te luisteren. Als kinderen of jongeren alleen willen komen sporten, zijn zij ook van harte welkom!

 

Wist jij, dat er het hele jaar door op elke eerste zondag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur gesport kan worden op het veld bij skatebaan Overhees onder leiding van een sportteam? Daar ben je ook welkom! Zondag 4 augustus is de eerste keer na de sportweek. 

 

Meer informatie is te vinden op www.sporteventsoest.nl en facebook.com/SportEventSoest

 

Tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *