Diaconale Doe Dag 13 april 2019

Een woonkamer schilderen, een tuin leegruimen, een stukje educatief pad aanleggen, een middagje op pad met een ouder iemand of een lunch maken voor kinderen met een beperking. Het zijn allemaal dingen die gedaan kunnen worden in Soest op de Diaconale Doe Dag op zaterdag 13 april.

Ook dit jaar wordt de Doe Dag georganiseerd door Stichting Present Soest, op initiatief van de Protestantse Gemeente Soest. Op deze dag wordt praktische hulp en aandacht gegeven aan mensen in Soest die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken omdat zij te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid en/of sociaal isolement.

Deelnemers aan eerdere Doedagen geven aan dat er op zo’n dag vaak iets in beweging komt. Niet alleen bij degene die geholpen wordt, maar vaak ook bij degene die hulp biedt. Je ontmoet ‘de ander’, maar daarnaast is het ook erg leuk om met een groep mensen aan de slag te gaan. “Het geeft je een goed gevoel om iets te kunnen betekenen.”

Iedereen die graag iets wil doen voor een ander is van harte welkom. Ook gezinnen kunnen meedoen.

Vul vóór 24 maart het aanmeldingsformulier op presentsoest.nl/diaconaledoedag in en kies zelf welke hulp of bijdrage u wilt geven.

Na aanmelding ontvangen alle deelnemers in de loop van april aanvullende informatie over het project waaraan ze gaan deelnemen.

Meld je vóór 24 maart digitaal aan via www.presentsoest.nl/diaconaledoedag
of meld je aan via info@presentsoest.nl

Doe mee en ontmoet ‘de ander’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *