Wandelingen in mei

WANDELEN

In de maand mei staan weer twee wandelingen op het programma:

Dinsdag 7 mei 10 uur

Zaterdag 18 mei 14 uur

In de maand mei staan weer twee wandelingen op het programma: Dinsdag 7 mei 10:00 uur Een wandeling van Frits en Ella. Startpunt voor deze wandeling is de Koningsvaren 22 Soest. Zaterdag 18 mei 14:00 uur. Het startpunt is bij de Mauritshoeve. Deze ligt aan de Eikensteeg in Soest, vlak bij de bushalte aan de Maartendijkseweg. Deze wandeling is zo’n 8 kilometer lang. Deze wandeling gaat door de bossen richting Lage Vuursche.

Ook voor deze wandelingen geldt weer: neem gerust vrienden of kennissen mee.

Wandel je mee? Meld je dan even aan via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *