Herderstocht 2018

Attentie! Attentie!

BELANGRIJK BERICHT! LUISTER EN HUIVER!

Bevel van Augustus, keizer van het groot Romeinse rijk, overgebracht via Quirinius, gouverneur in Syrië.
Pak de koffers!
Ga op reis.
Iedereen, allemaal.
Inderdaad, jullie ook!

In 2018 is er weer een Herderstocht in Soest in de bossen rondom Cabrio.

Vanaf 17:30 uur zullen om de zeven minuten groepen vertrekken om het theater in het bos te aanschouwen. Het thema van dit jaar? Ga in vrede!

Kerst is een boodschap van licht en hoop. Nog steeds is er niet overal vrede, maar in Nederland kennen we dat gelukkig wel. Dankzij die vrede hebben wij vrijheid. Daardoor hebben wij de mogelijkheid om te zijn wie wij willen zijn, te geloven wat wij willen geloven.  En wat doen wij als anderen mensen hulp nodig hebben? Wat doen wij met vluchtelingen? Of met een jong echtpaar (in verwachting) in de kou die onderdak nodig hebben?

We gaan op reis, door de bossen van Soest. In de sfeer van december, vluchtte we weg naar het kerstverhaal. In 11 scènes wordt het verhaal verteld met de boodschap: ‘Ga in Vrede!’ De Profeet, volkse meiden, Herodes, een Heraut en zelfs Jozef en Maria. Ze zijn er allemaal! Maak kennis met ze en laat je meenemen naar het kerstverhaal.

Het is een weg door het bos, dus de weg zal niet altijd makkelijk begaanbaar zijn.
Het pad wordt verlicht door waxinelichtjes, wat zorgt voor een prachtige sfeer.

Wanneer: 15 december 2018
Waar: Cabrio en de bossen rondom Cabrio
Hoe laat: Vanaf 17.30 zullen er om de 7 minuten groepen vertrekken (tijd staat op de kaarten).
Kaartverkoop: Bij de Fakkel. Via de mail: fakkelsoest@solcon.nl of via het telefoonnummer: 035-6025202. De kosten zijn: €1,- voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. €5,- voor iedereen boven de 13. Kinderen onder de 4 mogen gratis de tocht lopen. Kinderen mogen lampionnen meenemen (geen kaarsen).

Er is drinken en eten te koop bij Cabrio. Meedoen is op eigen risico. We hopen weer op een inspirerende en fantastische tocht.

Maar echt, ga!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *