Herderstocht 16 december 2017

Herderstocht 16 december 2017

“luister naar het nieuws!” Er staat wat bijzonders te gebeuren. De nachten en dagen worden weer kouder en huizen worden steeds meer verlicht door lampjes. De kerst hangt in de lucht: het feest van het licht. Op 16 december 2017 is er weer de jaarlijkse herderstocht in de Soester duinen, startend bij Cabrio. De dorpsomroeper roept iedereen op om naar zijn geboorteplaats te gaan. “Iedereen, niemand uitgezonderd, moet zich vanavond nog laten inschrijven! De keizer wilt weten wie er allemaal in de Soesterse bossen rondlopen!” De tocht gaat verder langs Jozef, een stel verkopers, een dromer, de wijzen en een Herberg.

IMG_4195

In een wandeltocht van anderhalf uur lopen er verschillende groepen langs onze 12 scènes. Het verhaal van kerst wordt hiermee verteld. Met moderne verhalen maar ook met de Bijbelse verhalen. De tocht gaat door het bos, over een pad verlicht door waxinelichtjes. Heel even zullen we ons onderdeel voelen van het eeuwen oude Bijbelverhaal. Heel even zullen we een moment van bezinning vinden in een tocht in de duisternis en de stilte van het bos. We zullen op weg gaan naar de belofte, op weg naar het licht, de weg van Jezus.  En daar zullen we aankomen

Wanneer: 16 december 2017
Waar: Cabrio en de bossen rondom Cabrio
Hoe laat: Vanaf 18.00 zullen er om de 7 minuten groepen vertrekken (tijd staat op de kaarten)
Kaartverkoop: Bij de Fakkel. Via de mail: soest@fakkel.nl of via het telefoonnummer: 035-6025202. De kosten zijn: €1,- voor kinderen tot en met 11 jaar. €5,- voor iedereen boven de 12. Kinderen mogen lampionnen meenemen (geen kaarsen).

Er is drinken en eten te koop bij Cabrio. Meedoen is op eigen risico. We hopen weer op een inspirerende en fantastische tocht.

Meer info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *