Collecte

Givt

U kunt tijdens onze diensten ook digitaal een bijdrage geven met de Givt app.

Makkelijk, veilig en anoniem
Met Givt geef je veilig en anoniem met je smartphone (iOS of Android). Je bepaalt zelf eenvoudig én anoniem hoeveel je zou willen doneren aan het goede doel. In de app selecteer je het bedrag dat je wilt geven, je beweegt de app langs de collectebus, -zak of -mand en klaar! Je ‘Givt’ is gelukt!

De eerste stap
De Givt-app vind je in de App Store en in Google Play. De app installeren, is de eerste stap om digitaal te kunnen geven. Wanneer je Givt gaat gebruiken is het belangrijk dat je verbinding met internet hebt en dat bluetooth ingeschakeld is.

Net zo makkelijk
Registreer jezelf als gebruiker door je gegevens in te vullen. Vervolgens werkt het net zo gemakkelijk als het geven van contant geld. Je opent de app, selecteert het bedrag dat je wilt geven en beweegt je telefoon richting de collectezak, -bus of -mand. Je telefoon pikt een signaal op van de zender die in de collectezak, -bus of -mand zit. Het gekozen bedrag wordt opgeslagen, van je bankrekening afgeschreven en aan de collecterende instantie overgemaakt.

Geen verbinding?
Wanneer je op het moment van geven geen internetverbinding hebt, wordt de opdracht op een later moment bij het heropenen van de app verstuurd. Bijvoorbeeld als je thuis bent en weer gebruik maakt van WiFi.

website van Givt